Boot transport Den Haag

Net een nieuwe boot aangeschaft of op vakantie? Wij zorgen dat uw boot vakkundig via water of weg naar uw ligplaats wordt gebracht.

boot

Transport

Gaat u naar een (vakantie)locatie en wilt u beschikken over uw boot? Niet genoeg tijd? Hiervoor verzorgen wij het gehele traject over weg of water. Ook bij het begin van het vaarseizoen of als u net een nieuwe boot heeft aangeschaft zorgen wij dat uw boot vakkundig via water of weg naar uw ligplaats wordt gebracht.

Reviews

Onze blije schippers

GEMIDDELD ZIJN WIJ BEOORDEELD MET EEN

5/5

5/5

Ronald de Jong

5/5
Ondanks dat ik al jaren vaar heb ik vandaag heel veel geleerd. Voorbeeld: Ik meer altijd op dezelfde manier aan. Nu verschillende manieren geleerd voor verschilende situaties. Ik vond het helemaal top!

Danielle van den Bergh

5/5
Een hele nuttige en leuke clinic gekregen van Joel. Heb rustig leren varen zonder in paniek te raken. Hele nuttige tips gekregen. Ik voel me nu een stuk zekerder om zelf te varen. Ik had dit veel eerder moeten

Menno Mollema

5/5
Zonder vertrouwen begonnen. Vol vertrouwen geëindigd. Alles wordt rustig uitgelegd en er zit een opbouw in de les. Aan het eind 3 keer goed aangelegd. Fantastische middag. Het geld dubbel en dwars waard en zeker een aanrader.

Klaar om zelf achter het roer te staan?