Captain Service Den Haag

Net een nieuwe boot aangeschaft of op vakantie? Wij zorgen dat uw boot vakkundig via water of weg naar uw ligplaats wordt gebracht.

professionele

Captain service

Deze service die wij op uw eigen schip bieden, zorgt ervoor dat een ervaren schipper met de nodige certificaten u zal ondersteunen tijdens uw tocht. U heeft bijvoorbeeld een schip gekocht en u bent niet in de gelegenheid om deze zelf naar de nieuwe thuishaven te varen. Of u wilt wel genieten op het water maar niet achter het roer staan als er bijvoorbeeld gasten aan boord zijn. In dat geval kunt u contact opnemen en zullen wij naar een passende oplossing kijken.

Reviews

Onze blije schippers

GEMIDDELD ZIJN WIJ BEOORDEELD MET EEN

5/5

5/5

Ronald de Jong

5/5
Ondanks dat ik al jaren vaar heb ik vandaag heel veel geleerd. Voorbeeld: Ik meer altijd op dezelfde manier aan. Nu verschillende manieren geleerd voor verschilende situaties. Ik vond het helemaal top!

Danielle van den Bergh

5/5
Een hele nuttige en leuke clinic gekregen van Joel. Heb rustig leren varen zonder in paniek te raken. Hele nuttige tips gekregen. Ik voel me nu een stuk zekerder om zelf te varen. Ik had dit veel eerder moeten

Menno Mollema

5/5
Zonder vertrouwen begonnen. Vol vertrouwen geëindigd. Alles wordt rustig uitgelegd en er zit een opbouw in de les. Aan het eind 3 keer goed aangelegd. Fantastische middag. Het geld dubbel en dwars waard en zeker een aanrader.

Klaar om zelf achter het roer te staan?